FOTO  Premijer Herceg s predstavnicima rugby kluba Herceg iz Mostara

dr. sc. Nevenko Herceg, Ragbi klub Herceg
...„Herceg" iz Mostara, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

„Ragbi klub Herceg je osvajač regionalne Adria7 lige što nam je dobar pokazatelj o kvaliteti rada u klubu" istakli su predstavnici ragbi kluba, dodavši da se Klub se još natječe i u nacionalnom prvenstvu, a igrači kluba se natječu i u ragbi prvenstvu RH za Ragbi klub Invictus iz Dubrovnika. Osnovan je i ženski ragbi klub, a aktivno se radi i na podmlatku i popularizaciji ragbi kulture na našem području.

„Za ozbiljan iskorak nam je potrebno naš teren napraviti prihvatljivim za sve uzraste i ljubitelje ovoga sporta, a što sada zbog trenutnog stanja, nismo u mogućnosti" istakli su iz ragbi kluba Herceg.

Predsjednik Herceg izrazio je zadovoljstvo što se još jedan sport afirmira u Mostaru i Hercegovini, kazavši kako je uvjeren u to kako će u tom, kao i u drugim sportovima, talent mladića i djevojaka ovoga podneblja doći do izražaja.

„Svjestan sam kako je svaki početak težak i, uglavnom, ovisi o entuzijazmu i volji nekolicine ljudi. Znam da su i vaši počeci bili teški, ali nisu bili uzaludni, jer se već danas možete pohvaliti brojnim uspjesima", naglasio je predsjednik Herceg izrazivši spremnost dati potporu Klubu kako bi i dalje nastavio uspješan razvitak.