FOTO/VIDEO  Pogledajte utakmicu i podjelu paketića polaznicima Futsal akademije HFC Zrinjski na poluvremenu futsal derbija

Vladimir Vladisavljević, Futsal, Futsal akademija HFC Zrinjski, Damir Mišić, Goran Buhovac, Siniša Đurasović, HFC Zrinjski

Sa voditeljem akademije Vladimirom Vladisavljevićem već smo ranije razgovarali pa taj intervju možete pročitati OVDJE, a osim Vladisavljevića u akademiji za rad sa djecom, ali i onim starijim su zaduženi Goran Buhovac, Damir Mišić i Siniša Đurasović sve licencirani treneri od strane NSBiH i UEFA.

Trenutno broji stotinjak djece koji su podjeljeni u više starosnih skupina od onih najmanjih pa sve do juniora. Protekli vikend u akademiji je bilo dosta "živo" jer su dječaci nastupali na Herceg Sport Kupu u Širokom Brijegu, dok su oni stariji (U15) odigrali prijateljsku utakmicu sa Kočerinom i ubjedljivo slavili u istoj (17:3).

Završnica je bila na poluvremenu futsal derbija u Mostaru u kojem su se sastali malonogometaši Zrinjskog i Centra (4:3). Najmlađi uzrasti (2008./2009. i 2010. i mlađi) na poluvremenu su odigrali zanimljivu utakmicu. Gledatelji nisu vidjeli golove (0:0), ali su se ovi najmlađi članovi predstavili u najboljem svijetlu i pokazali kako futsal u Mostaru ima budućnost.

Nakon utakmice treneri u Futsal akademiji HFC Zrinjski podijelili su paketiće, a u našoj galeriji možete pogledati veliki broj fotografija sa utakmice i dodjele paketiće.

Utakmicu je promatralo oko 1000 gledatelja, a za one koji nisu ovaj put stigli pogledati budućnost Akademija HFC Zrinjski istu mogu pogledati na videu ispod.

HERCEGOVINA.info