Pobjeda, pobjeda neka Zrinjski slavi

Stadion HŠK Zrinjski, HKK Zrinjski, HMRK Zrinjski

Ekipe iz športske obitelji Zrinjski danas na domaćem terenu nastupaju u nogometu, rukometu i košarci.

HŠK Zrinjski-NK Vitez

Dan će započeti nogometom. Nogometaši HŠK Zrinjski na svom stadionu u 14h dočekuju momčad NK Vitez. Utakmica je to u kojoj su Plemići apsolutni favoriti, i sve sem pobjede Zrinjskog bilo bi veliko iznenađenje.

HMRK Zrinjski-RK Bosna

Na krilima velike pobjede u Ljubuškom rukometaši Zrinjskog na svom parketu dočekuju Bosnu iz Visokog. Plemići su u sjajnoj seriji i za očekivati je da će večeras nastaviti niz. Utakmica se igra u dvorani na Bijelom Brijegu u 17 i 30h.

HKK Zrinjski-HKK Široki Brijeg

Na kraju dana veliki Hercegovački košarkaški derbi u kome HKK Zrinjski dočekuje HKK Široki Brijeg. HKK Zrinjski je lider na ljestvici bez izgubljene utakmice i Plemići vjeruju u još jednu pobjedu pred svojim navijačima. Utakmica je na programu u 20h.

Ova najava je i poziv svim prijateljima Zrinjskog da danas dođu podržati svoje klubove. Više no ikada potrebno je pokazati da Mostar diše za Zrinjski. Zrinjski je ugledao svjetlo dana u najtežim danima za Hrvate na ovim prostorima i Zrinjski je simbol slobode i domoljublja.
Danas je situacija takva da bi mnogi voljeli da nema Zrinjskog. Na njihovu žalost Zrinjski je tu jači nego ikada, a dokaz tome su sjajne igre nogometaša, rukometaša i košarkaša.

Zaboravite danas sve. Ovo je dan kada igra Zrinjski i ovo je dan za pobjede. Pobjeda, pobjeda neka Zrinjski slavi...