Plivači APK Zrinjski na Hajdučkim vratima

plivači  , apk zrinjski

Plivači APK Zrinjski, njih 11, proteklog su tjedna boravili u Planinskoj kući MUNIKA, gdje su odradili dio priprema za nadolazeću natjecateljsku sezonu 2019./ 2020.

Plivači Bruno Pranjić, Viktor Jurešić, Nikola Alpeza, Filip Miloš, Roko Šunjić, Luka Barbarić, Ivan Ivanković, Noa Krešić, Luka Zovko, Nikola Alpeza i Luka Pranjić u pratnji trenera Anotnia Marića i planinara Dinka Zovke odradili su pripreme u uvjetima idealnim za kondicijske pripreme sportaša.

Inače, Planinska kuća Munika nalazi se na nadmorskoj visini od 1350m na lokalitetu Ivan-Dolac na Blidinju. Naši plivači su uspješno i hrabro svladavali planinske staze prema Masnoj luci, te brojnim odredištima na Čvrsnici.

Posljednji dan priprema, plivači su se s roditeljima, trenerima i rukovodstvom kluba popeli do Hajdučkih vrata na 2000m nadmorske visine.

Što se tiče početka treninga na bazenu, planirano je da pripreme krenu s novom školskom godinom. No, zbog sanacijskih radova, molimo roditelje i djecu-plivače za razumijevanje ako treninzi budu prolongirani.