FOTO/VIDEO  Oslabljeni ragbi klub Herceg posljednji na turniru u Mostaru

Ragbi klub Herceg
Pored RK Hercega iz Mostara na turniru u Mostaru nastupali su i RK Arsenal iz Tivta, RK Invictus iz Dubrovnika te RK Makarska.

Ragbi klub Herceg zbog ozljeda nekoliko bitnih igrača ipak nije bio na nivou ovaj put i nije pružio dovoljno dobar otpor protivnicima.

Na turniru za Herceg nastupili su: Bojan Stanić, Davor Marević, Boris Aničić, Kristijan Marić, Davor Konjevod, Josip Krtalić, Kristijan Sabljić i Luka Krtalić.

Rezultati turnira bili su sljedeći:
RK Herceg : RK Makarska 0:22
RK Arsenal : RK Invictus DBK 17:14
RK Makarska : RK Invictus DBK 17:5
RK Arsenal : RK Herceg 35:5
RK Makarska : RK Arsenal 7:7
RK Invictus DBK : RK Herceg 19:7

Trenutni poredak Adria 7s lige:
RK Arsenal (32 boda)
RK Makarska (30 bodova)
RK Herceg (24 boda)
RK Invictus (16 bodova)
RK Neretva (4 boda)

Za medije izjavu je dao i trener RK Hercega, Darko Rajič:
"Zbog problema sa igračkim kadrom i bitnih igrača koji su nedostajali na ovom turniru ipak smo odigrali solidno, ali nedostatak pojačanja sa klupe je bitno utjecao na igru i ishod samih utakmica. Na nama ostaje da se dobro pipremimo do turnira u Makarskoj i da tamo napravimo što bolji rezultat."

Ragbi klub Herceg se ovim putem zahvaljuje svim timovima koji su sudjelovali na turniru, svim gledateljima koji su došli podržati ovaj sport te svim sponzorima koji su omogućili da se ovaj događaj održi. Također, RK Herceg želi najaviti uskoro otvaranje prvog ragbi terena u Bosni i Hercegovini i Get Into Rugby festivale za najmlađe.