FOTO/VIDEO  Odbojka napokon dobila svoje mjesto u Mostaru

žok igman, SOK Mostar, SOK Mostar, odbojka, Maja Jonjić, Sandra Breklo, SOK Mostar, odbojka

Do sada su ove sjajne sportašice igrale svoje domaće utakmice u dvorani u Egipatskom selu, daleko od svojih navijača i javnosti stoga je odbojka sasvim neopravdano pala u neki drugi plan.

Mostar je odbojkaški grad sa dugom tradicijom i ovaj izuzetno popularan sport treba svoje mjesto u centru Hercegovine. Nakon utakmice SOK Mostar-ŽOK Igman sa sigurnošću možemo tvrditi da će ljubitelji odbojke u Mostaru konačno doći na svoje. Spomenuta utakmica je sve ono što dovodi ljude na tribine sportskih dvorana, a onih tristotinjak gledatelja uživlo je u vrhunskoj sportskoj predstavi skoro puna tri sata.

Nakon svega nema sumnje da će na idućim utakmicama biti još više gledatelja, a mi se iskreno nadamo da će mjerodavni prepoznati koliko dobroga donosi ovaj sport, te pomoći odbojkašicama Mostara kako bi imale još bolje uvjete za rad. One to svojim igrama i zalaganjem svakako zaslužuju. Danas sa sigurnošću možemo konstatirati da se odbojka vratila u grad i donijela osmjeh na lice svim ljubiteljima ovog prekrasnog sporta.

Za vikend nas očekuje nova utakmica odbojkašica protiv Breze, a do tada uživajte sa nekoliko detalja iz utakmice protiv Igmana.

 

HERCEGOVINA.info