Novi projekt u nadolazećoj godini: Tenis liga rekreativaca Grada Mostara

tenis liga Mostar, organizacija, tenis, turnir

..Novi projekt koji će svjetlo dana ugledati u Mostaru. Radi se o projektu "Tenis liga rekreativaca Grada Mostara", za čiji su početak, ukoliko sve bude išlo prema planiranom, mostarski zaljubljenici u bijeli sport odredili 1.veljače 2018. godine. 

Pod pokroviteljstvom Euroherc osiguranja, sezona će trajati do 1. listopada iste godine kada će biti održan Masters na kojem će snage odmjeriti najbolji rekreativci. Sve sudionike lige očekuju prigodne nagrade, dok će za one najbolje nagrade biti i vrijednije. Kotizacija za sudjelovanje u ligi iznosi 20KM, dok se 'termin' plaća po principu pola-pola. Prijave traju do 15.1.2018. godine, a prijaviti se možete putem:

063/432-282 (Boris - WhatsApp/Viber)

063/466-091 (Davor - WhatsApp)

063/652-103 (Roberto - WhatsApp)

Službeni mail lige: [email protected]

Liga se temelji na piramidalnom sustavu u kojem je cilj igrača doći u što višu razinu, tj. u onu najvišu što bi bilo ekvivalentno današnjem broju 1 na ATP rang listi. Više informacija o samoj ligi nalazi se na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/tenisligarekreativacaMostar/

Kako nam kažu organizatori, cilj lige jest kvalitetno druženje kroz sport, promicanje tenisa kako u mostarskim, tako i bosanskohercegovačkim okvirima. Naposljetku, prilika je ovo za sve tenisače da se okušaju i da pokažu jesu li upravo oni najbolji u Mostaru!

HERCEGOVINA.INFO