Nove vijesti o Schumacheru!

Miahcel Schumacher, Michael Schumacher, ozljeda, prodaja imovine, liječenje, formula 1, Michael Schumacher, ozljede opasne po život, formula 1, Michael Schumacher, Michael Schumacher, prava istina, zdravstveno stanje, Michael Schumacher, menadžerica, tajna želja, Michael Schumacher, nesreća, zdravlje
Zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera dvije godine od nesreće koju je doživio na skijanju u francuskim Alpama i danas je "strogo čuvana tajna" na zahtjev njegove obitelji.

Schumacher, najuspješniji vozač u povijesti Formule 1, u nesreći na skijanju u prosincu 2013. pretrpio je teške ozljede glave. U komi je bio do rujna 2014, nakon čega je oporavak nastavio u svom domu.

U javnosti je nakon toga bilo je vrlo malo informacija o njegovom zdravstvenom stanju dok nijedna njegova fotografija nakon nesreće nije objavljena.

Više o zdravstvenom stanju legende Formule 1 posljednjih mjeseci svjetski mediji tražili su od njegovih bivših kolega Jeana Todta i Rossa Brawna, koji su nakon posjete Schumacheru kratko kazali da se on "i dalje bori".

Isto je potvrdila i njegova menadžerica Sabine Kehm ističući kako se Schumacher "sporo oporavlja", javlja Anadolija.

Prema njenim riječima, vozač F1 za sada je nepokretan, ne može govoriti, a o njemu brine tim od 15 ljudi u specijalno dizajniranom medicinskom apartmanu u njegovoj vili u Švicarskoj.

Tjedno troškovi njegove rehabilitacije koštaju 154.000 dolara.

"Drago nam je da možemo reći da on polako napreduje, ako se u obzir uzima ozbiljnost povreda koje je zadobio. Trebat će još puno vremena i borbe", rekla je Kehm, prenosi AA.

Legendarni "Schumi" kao najuspješniji vozač F1 svih vremena, sedmostruki je prvak svijeta, pobjednik 91. Grand Prix utrka, te vlasnik niza rekorda u svijetu Formule 1.