Ne propustite večeras novo izdanje Sprinta Naše TV

sprint , magazin sprint , albert pehar, sprint , sprint , magazin sprint , naša tv, marin suton , sprint , magazin sprint , naša tv, magazin sprint , sprint , naša tv

U večerašnjoj emisiji možete čuti što je rekao proslavljeni hrvatski nogometaš a novi izbornik BiH nogometne reprezentacije Robert Prosinečki. Svoje dojmove o pozivu u BiH reprezentaciju podijelio je nekadašnji igrač Zrinjskoga Marijan Ćavar nakon potpisivanja za njemačkog bundesligaša Frankfurta.

Za Sprint Naše TV govore izbornici BiH mladih reprezentacija Vinko Marinović i Toni Karačić te članovi tih izabranih vrsta iz redova Zrinjskoga i Širokog Brijega. Možete saznati što se događalo u sklopu prijateljskog susreta između nogometaša Sarajeva i GOŠK-a iz Gabele. O trenutačnom stanju u momčadi iz Koševa govori trener Sarajlija Husref Musemić.

Ekipa Naše TV pratila je malonogometni turnir koji je održan u Čitluku u povodu 10 obljetnice MNK Brotnjo. Kamere Naše TV bile su i u Ljubuškom gdje odigrana humanitarna rukometna utakmica između Izviđača i PPD Zagreba. O svojoj prvoj sezoni u najboljoj hrvatskoj momčadi govori nekadašnji igrač Izviđača Matej Hrstić.

Urednik i voditelj emisije je Marin Suton.