Mostarac Luka Matković pozvan u reprezenaciju Bosne i Hercegovine!

Proteklih dana na adresu STK HT ERONET Mostar-a stigla je sjajna vijest. Izbornik muške reprezentacije...

...Bosne i Hercegovine gosp. Vladimir Ivanek za predstojeći kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo pozvao je mladu nadu STK "HT ERONET" Mostar-a Luku Matkovića.

Ovaj mladi igrač je izanak domaće škole stolnog tenisa što je potvrda i kruna svega kako se radi sa mladim igračima u klubu.
"Jako sam uzbuđen i radostan zbog ovog poziva. Sav moj rad i trud su došli na vidjelo, a ovaj poziv je došao kao kruna svega. Moram istaknuti da sam sve ove godine mukotrpno radio sa svojim trenerima kako od samih početaka u Mostaru, pa u Zagrebu, a nakon toga put me naveo da se vratim u matični klub gdje se osjećam super i doprinosim kao sportaš klubu, gradu i sad reprezentaciji Bosni i Hercegovini. Ne mogu da ne spomenem par osoba koji su obilježili moju dosadašnju karijeru. Prvenstveno bih se zahvalio mojoj obitelji, roditeljima Željki i Zoranu, bratu Ivanu, a posebnu podršku mi daju moj djed Pavo i baka Ružica. Možda sam ove sportske gene povukao na svog djeda koji je nekad bio vrhunski sportaš i bavio se možda i najtežom atletskom disciplinom - višebojem. Naravno, ne mogu zaboraviti i posebno se zahvaliti predsjedniku STK "HT ERONET" Mostar-a gosp. Draganu Palameti, podpredsjedniku kluba dr.Miri Miljki, kao i mojim trenerima koji su sa mnom marljivo radili kako u Mostaru tako i u Zagrebu, (Toni Vranjić, Marko Šarić i Danijel Berezovski trenerima STK "HT ERONET" Mostar-a, te Darko Arapović koji je sa mnom mukotrpno trenirao dvije godine u Zagrebu.)

Svima veliko hvala i borit ću se da promoviram svoj grad, klub i državu Bosnu i Hercegovinu na najbolji mogući način. Nadam se da ću jednog dana ostvariti svoj dječački san tj.da ću zaigrati na Olimpijskim igrama" - riječi su ovog mladog perspektivnog 19.-godisnjaka Luke Matkovića.

Kvalifikacijski susret se igra protiv reprezentacije Srbije 21.05. u Brčkom s počerkom u 20:00 sati uz izravan prenos na Spork Klubu 1.

16.05.2018 u 18:20