FOTO  Mostarac Luka Matković na vrhu BiH stolnog tenisa

Luka Matković , stolni tenis, Marko Vučijak
... gdje su briljirali igrači iz STK "HT ERONET" Mostara; Luka Matković i Marko Vučijak. Topovi se igraju po principu da svatko igra sa svakim, pa je iz toga razloga najteži i najzahtijevniji turnir koji se igra.

U Top 8 A grupe, gdje je igralo 8 najboljih seniora Bosne i Hercegovine, najbolji je bio novopečeni reprezentativac i dijete STK "HT ERONET" Mostara Luka Matković, koji je u 7 odigranih mečeva upisao svih 7 pobjeda i to protiv najboljih seniora države, te tako opravdao poziv izbornika u reprezentaciju. Treba napomenuti da je na odigranom turniru Luka pobijedio bivšeg prvaka države i reprezentativnog kolegu Armina Aličića rezultatom 3-2, te trenutnog prvaka države i također kolegu iz reprezentacije Edina Konjića rezultatom 3-1.

Luka Matković: "Veoma sam sretan i ponosan s ostvarenim rezultatom, ovo je moj moglo bi se reći najznačajniji i najveći rezultat u dosadašnjoj karijeri. Marljivo sam trenirao i pripremao se za ovaj Top i hvala svima koji su mi pomogli da dođem do ovog uspjeha."

U Top 8 B grupi istakao se i naš drugi igrač Marko Vučijak koji je također u 7 odigranih mečeva upisao isto toliko pobjeda, te tako na sljedećm Topu osigurao A grupu najboljih igrača Bosne i Hercegovine.

Stolnoteniski klub "HT ERONET" Mostar će tako na sljedećem Topu među 8 najboljih seniora države po prvi put u povijesti imati 2 igrača iz svoje škole stolnog tenisa, što je uz višestruke titule državnih prvaka i osvajača Kupa BiH ponajveći uspjeh kluba.

Uz titule u mlađim dobnim kategorijama, te titulom državnih prvaka u dublu, ovo je za mlade igrače iz Mostara najbolji i najznačajniji uspjeh u dosadašnjoj karijeri i vjetar u leđa za nastavak natjecateljskog dijela sezone.