FOTO  Mažoretkinje Općine Čitluk osvojile srebro u Uskoplju

mažoretkinje čitluk, mažoretkinje

Predstavilo se 8 gradova,Mažoretkinje Busovače, Čapljinske mažoretkinje, Mažoretkinje Općine Čitluk, Grudske mažoretkinje, Mostarske mažoretkinje, Stolačke mažoretkinje, Mažoretkinje Tomislavgrad i Mažoretkinje Uskoplje, sa više od 500 mažoretkinja , što u formacijskom tako i u neformacijskom dijelu natjecanja.
Mažoretkinje Općine Čitluk na ovom prvenstvu predstavile su se u 4 kategorije

kadeti duo pompon
junior solo pompon
senior solo pompon
senior duo pompon.

Prije 4mjeseca su došle na audiciju i rekle zašto ne pokušati. Prije mjesec dana su izabrane da plešu duo kadeti pompon. U samo mjesec dana su naučile sve što su trebale, ponosno otišle na Prvo nacionalno mažoret prvenstvo, otplesale pune ponosa, sreće i zadovoljstva i osvojile prvu medalju za Čitluk! Ispisale su povijest i sa srebrom oko vrata učinile Čitluk, roditelje, svoje cure i trenerice najponosnijim osobama! Uspjele su razbiti sve sumnje koje su nam bile na teretu. Uspjele su dokazati svima da mažoretkinje Čitluk mogu sve, svojim radom, trudom, i ljubavlju prema mažoret plesu.

Klara Juričić i Mia Vlaho kao najmlađe natjecateljice Mažoretkinja Čitluk uspjele su za najmlađi klub našeg saveza odnijeti srebro u svoj kraj! Curice naše svaka čast.- Kažu ponosne trenerice
Junior solo Viktorija Vučić osvojila je 5 mjesto.
Senior solo Vanessa Sorić Dodig osvojila je 6 mjesto.
Senior duo Petra Pehar i Nevenka Vučić osvojile su 4 mjesto.

A najmlađe članice, djevojčice od 4 do 8 godina, iskusile su se u natjecanju za Prvi korak i osvojile svoje prve medalje.
II. Nacionalno mažoret prvenstvo održat će se upravo u ponosnom Čitluku