Marin Čilić zbog ozljede otkazao nastup u Parizu

Marin Čilić, Marin Draganja, Marin Čilić, Pariz, ATP Pariz, ozljeda, Marin Čilić, Davis cup, Marin Čilić, tenisač, tenis, Marin Čilić, tenis, Davis cup, Marin Čilić, Marin Čilić, masters
...posljednjem ovogodišnjem turniru Masters 1000 serije, zbog ozljede ramena.

- Razočaran sam što moram objaviti da sam bio prisiljen odustati od nastupa na BNP Paribas Mastersu u Parizu. Bila je to vrlo teška odluka, jer sam jedva čekao nastup na tom sjajnom turniru, kako bih nastavio igranje u dobroj formi i ponovno se sreo sa svojim francuskim navijačima. Ovo je godina u kojoj je bilo dosta napora i moram se malo odmoriti kako bih zaliječio manju ozljedu ramena, a da budem u mogućnosti nastupiti u Londonu na ATP World Tour Finalsu za nekoliko tjedana, objavio je Čilić na svom službenom Facebook profilu.

Čilić je prošle godine upravo u pariškom Bercyju odigrao prve mečeve nakon prisilne četveromjesečne stanke, kad je nepravedno optužen za uzimanje nedozvoljenih stimulativnih sredstava. Tada je pobijedio Nizozemca Igora Sijslinga u prvom kolu, a u drugom izgubio od Juana Martina del Potra.

Na pariškom turniru će se odlučivati o posljednjim mjestima na završnom turniru osmorice najboljih u Londonu, gdje su zasad nastup osigurali Novak Đoković, Roger Federer, Rafael Nadal, Stanislas Wawrinka i Marin Čilić, a za preostala tri mjesta kandidiraju Kei Nishikori, Tomaš Berdych, Andy Murray, David Ferrer, Miloš Raonić i Grigor Dimitrov.

hrt.hr