Marin Čilić: Uživao sam cijeli ovaj tjedan

Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Davis cup, Marin Čilić, US Open, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić
... Marin Čilić, koji je slavio u oba pojedinačna meča te u paru s Nikolom Mektićem.

"Došli smo po pobjedu i ostvarili smo je na lijep način. Protiv Giralda sam odlično servirao, možda i najbolje u Davis Cupu. Servirao sam pametno i kontrolirano, imao sam visok postotak prvog servisa, i potpuno sam kontrolirao meč", kazao je Čilić koji je u nedjelju svladao najboljeg kolumbijskog igrača Santiaga Giralda sa 6-3, 6-4, 6-4 i tako je donio pobjednički bod Hrvatskoj.

Četvrti bod, u dvoboju bez rezultatske važnosti, donio je debitant Viktor Galović, koji je sa 6-4, 2-6, 6-2 slavio protiv Alejandra Gonzalesa.

"Želim se zahvaliti cijeloj ekipi, uživao sam cijeli ovaj tjedan. Dobili smo i novaka u ekipi, Viktora Galovića. On je odličan dečko i nadam se da će se nastaviti uspinjati na ATP listi i da ćemo ga još viđati u sastavu reprezentacije. Što se tiče nastupa za reprezentaciju u sljedećoj godini, o tome još nismo razgovarali. Prerano je za to, jer ima puno vremena do veljače kada je prvo kolo Davis Cupa. U srijedu je ždrijeb, a mi smo nositelji. Nadam se dobrom ždrijebu i nastavku dobrih rezultata, također i da ćemo osvojiti Davis Cup, što bi bio ogroman uspjeh", zaključio je Čilić.