Marin Čilić u 3. kolu Indian Wellsa

Marin Čilić, Marin Draganja, Marin Čilić, Pariz, ATP Pariz, ozljeda, Marin Čilić, Davis cup, Marin Čilić, tenisač, tenis, Marin Čilić, tenis, Davis cup, Marin Čilić, Marin Čilić, masters
...sa 6-4, 6-3, te se tako pridružio Borni Ćoriću koji je nešto ranije s uvjerljivih svladao Brazilca Thomaza Belluccija. Čilić je tako uzvratio 168. igraču svijeta Harrisonu za neočekivani poraz u 1. kolu Acapulca prošloga mjeseca, te je sada omjer u međusobnim susretima 3-1 u korist našeg igrača.

Na početku susreta Čilić je dosta griješio, no ipak je stigao do "breaka" prednosti povevši sa 2-1 nakon dvostruke servis pogreške Harrisona. Tu je prednost Čilić doslovno raspucao u šestoj igri kada je izgubio gem na svoj servis bez osvojenog poena, ali taj je gem ujedno označio i kraj lošije igre Međugorca koji je u nastavku dvoboja pokazao veliku razliku u kvaliteti između sebe i svog suparnika. Ključni "break" za osvajanje prvog seta Čilić je ostvario u devetoj igri, da bi u drugom setu bilo samo pitanje trenutka kada će susret biti završen.

Od pet Harrisonovih servis-gemova u drugom setu, Čilić je u četiri stizao do "break-lopti", te je dva puta uspio i oduzeti servis Amerikancu za konačnih 6-3.

Sljedeći Čilićev suparnik bit će Argentinac Leonardo Mayer.

Dnevnik.hr