Marin Čilić se osvetio Isneru za dva poraza ove sezone

čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, ivan ljubičić, Marin Čilić, Marin Čilić, ivan ljubičić, Marin Čilić, Janko Tipsarević, Marin Čilić, ATP Madrid, Marin Čilić, međugorac, tenis, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Novak Đoković, Marin Čilić, tenis, tenis, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, tenis

Čiliću je za pobjedu nad gorostasnim Isnerom, 21. igračem svijeta, trebalo samo malo više od sat vremena igre, a sve zahvaljujući više nego sjajnom Marinovu servisu jer je na svoj početni udarac u cijelom meču izgubio samo šest poena.

U prvom setu je Marin dočekao priliku u 11. igri, iskoristio je uopće prvu "break-loptu" u meču i potvrdio je odmah dobivanjem svog servisa za 7:5. Čilić je do novog oduzimanja Isnerova servisa došao već u prvom gemu drugoga seta, a drugi "break" je uslijedio na samom kraju, kod 5:3.

Čilić je u drugom setu na svoj servis izgubio samo jedan jedini poen. Bila je ovo "slatka osveta" nad Isnerom, koji je u zadnja dva meča Međugorca pobijedio ove godine u Rimu i lani u Parizu. Ukupno su igrali devet puta, a Čilić sada vodi s 7:2. U sljedećem kolu Čilić kao četvrti nositelj ide na još jednog Amerikanca, 19-godišnjeg Stefana Kozlova (149. na ATP listi) s kojim dosad nije igrao.

HINA