Marin Čilić: Mogu pobijediti Novaka Đokovića!

Marin Čilić, umag, Marin Čilić, ATP, suspenzija, Pariz, Marin Čilić, tenis, ATP Zagreb, tenis, ATP Zagreb, Marin Čilić, ATP Delray Beach, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, ATP Barcelona, Marin Čilić, Marin Čilić, Roland Garros, tenis, Ivan Dodig, Marin Čilić, Wimbledon, tenis, Marin Čilić, tenis, Novak Đoković, Marin Čilić, umag, tenis, Marin Čilić, US Open, tenis, ATP, Marin Čilić, tenis, tenis, tenisač, Marin Čilić, ATP Basel, Marin Čilić, ATP Ženeva , Marin Čilić, tenis, tenisač
Teniser iz Međugorje je u osmom pokušaju na Wimbledonu, u All England Clubu, napokon dočekao četvrtfinale. I sad je sve lakše, ležernije. Opušteno dijeli autograme, pozira s mnogim navijačima u "kockastom". Ne opterećuje se Novakom Đokovićem. Kako kaže, uživat će. Iako je 9:0 za srpskog igrača u službenim mečevima.

- Imao sam šansu u Indian Wellsu i u Parizu, osvajao setove. Vjerujem u sebe. Ako budem sjajno servirao i igrao kao u mečevima s Berdychom i Chardyjem, mogu ga pobijediti - rekao je naš 25-godišnjak.

Brojke baš i nisu na njegovoj strani. U mečevima protiv donedavno najbolje četvorke svjetskog tenisa, ujedno i jedinih aktivnih igrača s titulom u Wimbledonu, ne stoji najbolje. Marin je samo tri puta pobijedio (jednom Nadala, dva puta Murraya), a u 13 prilika niti jednom nije bio bolji od Đokovića ili Federera. Ukupno je na 3-24! No ono što se promijenilo je glava, razmišljanje...

- Tu je Goran odradio strašan posao. Jednostavno me uvjerio da ih mogu pobijediti i postao sam agresivniji - rekao je najbolji hrvatski tenisač, koji je protiv Chardyja zabio 33 asa.

Uživati će, prvi put je u četvrtfinalu. Deveti put će se sresti s Đokovićem, a priliku vidi u tome što će prvi put međusobno igrati na travi.

Agencije