Marija Šimunović zlatna na Međunarodnom turniru u stolnom tenisu

STK Mostar, Marija Šimunović

U subotu, 14.12.2019. godine u organizaciji STK "Libertas - Marinkolor" iz Dubrovnika, organiziran je 3. Međunarodni otvoreni Božićni turnir u stolnom tenisu gdje je nastupilo preko 220 igračica i igrača iz regije. Stolnoteniski klub “HT ERONET“ Mostar je bio jedan od najmasovnijih gdje je nastupilo 13 igrača u skoro svim kategorijama.

Marija Šimunović je u kategoriji mlađih kadetkinja turnir završila bez ijednog poraza i osvojila sjajno prvo mjesto. Grupnu, kao i nokaut fazu i sve do finala je pobjedila s maksimalnih 3-0, dok je u finalu velikim preokretom, gdje je gubila sa 0-2 u setovima uspjela okrenuti na 3-2 i okititi se zlatom.

Također u kategoriji mlađih kadeta, tri igrača koja su nastupila su završila na pobjedničkom postolju: Ivano Ljubić osvojio drugo mjesto, dok su treće mjesto podjelili Josip Drežnjak i Petar Prskalo.

U kategoriji kadeta Tino Vučić je izgubio u finalu od Prusine iz Čitluka i tako zauzeo drugo mjesto.

Kadet Josip Dujmović, juniori Noa Grubešić i Filip Lasić su prošli grupe i u borbi za medalju izgubili svoje mečeve, dok ostali igrači: Karlo Džidić, Ante Dujmović i Elvis Kajtazi nisu uspjeli proći grupnu fazu.

U kategoriji seniora su nastupila tri predstavnika: Marko Šimunović, Amar Šunje i Salem Hubić gdje su prošli grupnu fazu i zaustavljeni u nokaut fazi.

Iskrene čestitke igračima na ostvarenim rezultatima, trenerima i naravno roditeljima, te se ovim putem još jednom zahvaljujemo domaćinima iz Dubrovnika na pozivu i na odličnoj organizaciji – poručili su iz kluba.