Maja Vujica: Titulu kraljice Hercegovačke odbojke zaslužile smo napornim radom

SOK Mostar-Novi grad
...odlične rezultate. Evo što o tome, ali i o očekivanjima u naredoj godini za naš portal HERCEGOVINA.info kaže igračica Maja Vujica.

Kraj je godine, pa možeš li nam ukratko ocjeniti rad i rezultate SOK Mostar?

Mislim da na kraju ove godine možemo zaključiti da je iza nas dug niz uspjeha i da je ovo definitivno bila dobra godina za SOK Mostar.

Da li si zadovljna svojom igrom, ali i igrom cijele ekipe u ovoj godini?

Igra se čitave ekipe podigla na viši nivo što dokazuju i naši uspjesi, ali ima tu mjesta za napredovanje i nadam se da će biti još bolje u drugom dijelu sezone

Koliko je lakše igrati u dvorani na Bijelom Brijegu nego li u onoj u Egipatskom selu?

Puno je lakše i ljepše trenirati u dvorani na Bijelom Brijegu, spremati se za utakmicu i odigrati je na krilima navijača u našoj dvorani. To je neprocjenjivo.

U više navrata ste potvrdile da ste kraljice odbojke u Hercegovini. Kakav je osjećaj biti najbolji?

Da, zahvaljujem se medijima na toj tituli, stvarno je fenomenalan osjećaj iznova potvrđivati primat u Hercegovini. Zaslužile smo to napornim radom.

Da li su se stekli uvjeti za iskorak prema većem rangu natjecanja? U biti da li je sredina u Mostaru zrela da ima odbojkaškog prvoligaša?

Mostar je željan nečeg novog i odbojka je došla kao osvježenje u ovaj grad ,tako da mislim da je sredina zrela za taj iskorak.  Samo, smatram da je još prerano govoriti o tome,  treba igrati utakmicu po utakmicu pa kad dođe do toga vidjet ćemo.  A ako i dođe, trebat će nam velika podrška prijatelja ovog sporta.

Da li su ovoj ekipi potrebna dodatna pojačanja?

Zasad imamo solidnu ekipu, ali za ulazak u viši rang će definitivno trebati pojačanja. Nadam se da će ono sve što Mostar kao sveučilisni grad pruža primamiti i igračice iz drugih gradova.

Kakve su tvoje želje i ambicije u narednoj godini?

Moje želje su da u drugom dijelu nastavimo uspjehe i zadržimo ovu poziciju, i to bez ozljeda što je najvažnije.  Što se ambicija tiče, doigravanje prvo, a onda ćemo vidjeti što dalje.

Evo za kraj poruka našim čitateljima?

Za kraj željela bih pozdraviti sve prijatelje našeg kluba, te sve čItatelje vašeg portala i zaželjeti im sretne blagdane !

HERCEGOVINA.info