FOTO  Leo Zovko: Primjer uspješnog sportaša u Mostaru

body brčko

Ovaj puta to je Leo Zovko, momak koji se sam probija prema vrhu i koji uspješno promovira sebe, svoj sport i svoj grad Mostar. Za one koji ne znaju Leo se kao i većina djece prvo počeo baviti nogometom. Dogurao je do sjajne juniorske generacije HŠK Zrinsjki koja je osvojila prvenstvo BiH, a ta generacija je izbacila danas sjajne Šunjića i Aničića.

Sudbina međutim Leu nije namijenila da bude vrhunski nogometaš, ali jeste da bude vrhunski bodybilder. Odricanja za ovaj sport puno su veća nego za bilo koji drugi, ali Leo nije posustajao i danas je na vrhu u svom sportu i svojoj kategoriji. Ljubav prema bodybildingu, želja i volja su ga doveli na vrh na kome će nadamo se još dugo ostati.

U posljednjih par mjeseci Zovko je nastupio na tri velika natjecanja i na njima pobrao ovacije i pokupio veliki broj nagrada. Prvo se okušao u Jagodini gdje je postao apsolutni pobjednik u Classic BB kategoriji. Zatim je došao Beograd i osvajanje titule u Classic BB kategoriji . Zadnji njegov nastup bio je na Brčko Open 2015., gdje je također osvojio titulu pobjednika u Classic BB kategoriji, a za dlaku mu je izbjegla titula apsolutnog pobjednika na ovom prestižnom natjecanju.

Zovko je tim rezultatima pokazao da je veliko ime u regiji, a sada mu je želja dokazati se u inozemstvu. S obzirom na sve sigurni smo da će u svojim nastojanjima i uspjeti, a naš portal će ga sasvim sigurno pratiti na putu njegovog uspjeha.

HERCEGOVINA.info