Kakav peh Marina Čilića

Marin Čilić, Marin Draganja, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, rođendan, Marin Čilić, tenis, ATP Peking, Ivo Karlović, Marin Čilić, Ivan Dodig, Marin Čilić, Ivo Karlović, Marin Čilić, Zagreb Indoors, tenis, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, tenis, tenis, Marin Čilić,  Masters 1000 serije , Roland Garros, tenis, tenisač, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Borna Ćorić, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, tenis, ATP
Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio probiti do 3. kola turnira Masters 1000 serije u Madridu gdje ga je u 2. kolu pobijedio Španjolac Fernando Verdasco sa 6:7 (5), 7:6 (5), 6:3 nakon dva sata i 27 minuta igre.
Bio je to deseti dvoboj ove dvojice tenisača, a Verdasco je uspio izjednačiti rezultat na 5:5. No, vrlo lako je moglo, a možda i trebalo biti 6:4 za Čilića koji je u drugom setu stigao na dva poena do pobjede, ali meč-loptu nije izborio.

Marin je bio nadomaćan u prvom setu, u kojem je dvaput stvarao (2:0, 4:2), ali odmah i gubio prednost breaka. Odluka o tome kome će pripasti prvi dio dvoboja donesena je u tie-breaku u kojem je Čilić odlučujuću prednost stekao u desetom poenu te realizirao drugu set-loptu.

Verdasco je u drugom setu poveo 2:0, ali je Čilić u sedmom gemu vratio izgubljeno, pa su tenisači i u drugoj dionici stigli do 13. gema. Čilić je s jednim mini-breakom poveo 5:2, ali je dopustio Španjolcu niz od pet poena čime se Verdasco potpuno vratio u meč. U trećem setu nikakve dvojbe nije bilo.

Čilić je na reternu osvojio svega četiri poena, a dvaput je gubio servis te tako propustio priliku ponovno doći među 16 najboljih u Madridu. Verdasca u osmini finala čeka 7. nositelj, sunarodnjak David Ferrer.

Hina