Još jedan Mostarac na popisu futsal reprezentacije Hrvatske

Luka Suton, Futsal, Luka Suton
Podsjetimo, u Almaty Areni će se obaviti ždrijeb polufinalnih parova UEFA Futsal Lige prvaka, a Hrvatska je dobila čast da prijateljskim dvobojima protiv Kazahstana uveliča ovaj spektakl, javlja Pogled.ba.

Ždrijeb će se obaviti u poluvremenu prve prijateljske utakmice koja je na rasporedu 1.veljače s početkom u 19:30 sati po lokalnom vremenu (14:30 po srednjeeuropskom vremenu).

S obzirom da je Stankovićev prvi pomoćnik Marinko Mavrović u istom terminu kao izbornik U19 reprezentacije u Makedoniji, a Marin Smoje zauzet uslijed novih obveza u funciji HNS-ova koordinatora, za ovu priliku reprezentacija ima izmijenjeni stožer. Tako su mjesta Mavrovića i Smoje zauzeli Teo Strunje i Jakov Ungarov.

U nastavku Vam donosimo popis reprezentativaca za gostovanje u Kazahstanu.

Žarko Luketin (Split), Zoran Primić (Square), Franco Jelovčić (Napoli C5), Matej Horvat (Civitella), Luka Perić (Tombesi C5 Ortona), Kristijan Postružin (Dobovec), Vedran Matošević (Futsal Dinamo), Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Kristijan Čekol (Futsal Dinamo), Maro Đuraš (Square), Luka Suton (Vrgorac), Duško Martinac (Vrgorac), Vedran Kazazić (Novo vrijeme) i Stjepan Perišić (Olmissium).