Ivan Dodig: Možemo i osvojiti Davis Cup

tenis, Davis cup, hrvatski teniseri, Mate Delić, Marin Čilić, Davis cup, Borna Ćorić, tenis, tenis, Davis cup, Marin Čilić, Željko Krajan, Davis cup, Ivan Dodig, Marin Čilić, Borna Ćorić, tenis, Davis cup, Marin Čilić, Borna Ćorić, belgija, tenis

Hrvatski su tenisači spremni i puni optimizma očekuju petak i početak Davis Cup susreta 1. kola Svjetske skupine s Belgijom na zemljanoj podlozi dvorane Country Hall du Sart-Tilman. "Hrvatska ima odličan tim, koji čine Marin Čilić i Borna Ćorić i odličan par koji može osvojiti bod, a uz malo sreće sve je moguće. Igramo u Belgiji, ali smo favoriti", izjavio je Ivan Dodig.
- Dobro je što smo napokon kompletni. Nadam se da ćemo pobijediti u Belgiji i zatim nastaviti u tom ritmu. Dobiti dva susreta, zatim imamo velike šanse igrati polufinale kod kuće, a tada bismo bili puno opasniji.

Uz malo sreće ove godine možemo i osvojiti Davis Cup.Dogovorili smo se da pokušamo napraviti ono što je Hrvatska napravila 2005. godine i nadam se da ćemo taj cilj ispuniti. Ove ili sljedeće godine, ne znam, ali sigurno imamo momčad koja to može napraviti - dodao je Dodig.