HVK Jadran Neum prvaci 2. hrvatske vaterpolske lige - jug

23.08.2014
1/10

Jučer je u Općini Neum organiziran svečani prijem za mlađe juniore HVK Jadran Neum koji su postali prvaci 2. hrvatske vaterpolske lige jug.

Načelnik Općine Neum dr. Živko Matuško čestitao je predsjedniku kluba g. Ivanu Lakiću, trenerima Kristianu Njavri i Mariu Bačiću i cjelokupnoj momčadi koja je postigla ovaj veliki uspjeh, te ih tom prigodom i nagradio.

„Čestitam Vam na osvojenom prvom mjestu. Pokazali ste kako rad, trud i disciplina dovode do rezultata. Nastavite trenirati i igrati još bolje, te nizati ovakve uspjehe." - kazao je načelnik Općine Neum dr. Živko Matuško. Načelnik je nadodao kako će Općina Neum i dalje ulagati sredstva u kulturu i sport, tako i za HVK Jadran, ali ovom posebnom prilikom nagrađuje pobjedničku momčad sa 1000 KM.
„Treba nastaviti tradiciju kluba,koji puni 20 godina i ponosni smo što smo dobili generaciju poput vas, koji su najbolji. Pokazali ste da se može sve uspjeti ako se trenira,voli klub i igra srcem. Kao predsjednik HVK Jadrana ja naglašavam da klub nije moj, Jadran je vaš i bit će vaš, i od vaše djece. Zato se i dalje trudite i čuvajte Jadran!"- rekao je predsjednik kluba Ivan Lakić.

Podsjetimo, u prvenstvu u kojem su sudjelovali VK Trpanj, VK KVAŠK i VK Bellevue , HVK Jadran, generacija igrača rođenih 1998. i mlađih, je do prvog mjesta došao bez ijednog poraza. Pobjedivši Bellevuea rezultatom 6-3 na domaćem terenu, na plivalištu Sunčana obala, uslijedile su nizom pobjede u gostima. Rezultat 9-7 postignut je protiv KVAŠKA, 13-1 poražen je Trpanj,te ponovno Bellevue rezultatom 12-5. Pobjednički niz se nastavio rezultatom 5-0 protiv KVAŠKA, te sa odličnih 18-3 protiv VK Trpanj na domaćem terenu.


loading...