HMRK Zrinjski: Podrži svoj klub i svoj grad

HMRK Zrinjski, HŠK Zrinjski, HKK Zrinjski, HFC Zrinjski
Ljubitelje sporta u Mostaru očekuje prava poslastica u tjednu pred nama. Upravo iz tog razloga, HMRK Zrinjski Mostar pokrenuo je inicijativu podrške sportskoj obitelji Zrinjski u nadolazećim utakmicama.

Program započinje već u srijedu, 28.02. od 18:00 u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg gdje će HFC Zrinjski u okviru 1/4 finala futsal Kupa BiH dočekati MNK Centar.

Bit će to susret četvrtoplasirane i drugoplasirane momčadi prvenstva, a s obzirom da se igra samo jedna utakmica mnogi su ovaj susret proglasili i finalem prije finala.

Drugi zanimljiv susret na rasporedu je u četvrtak, 01.03. od 18:00 u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg gdje će se odigrati susret ABA 2 lige između HKK Zrinjski i KK Vršac. Bit će to izravan susret petoplasirane i trećoplasirane momčadi koje se bore za svoje mjesto koje vodi na završni Final4.

Treći susret je derbi 21. kola BHT Premijer lige BiH u kojem se sastaju drugoplasirani HŠK Zrinjski i prvoplasirani FK Željezničar. Inače, ova utakmica je trebala biti odigrana u srijedu, ali je zbog vremenskih neprilika odgođena za subotu, 03.03. od 15:00 na stadionu HŠK Zrinjski. Plemići bi novom pobjedom, trećom u nizu u nastavku prvenstva, mogli preuzeti lidersku poziciju.

Posljednji susret na rasporedu je također u subotu, 03.03. od 19:30 u dvorani na Bijelom Brijegu gdje će rukometaši HMRK Zrinjski dočekati RK Derventa. Plemići su furiozno krenuli u nastavku prvenstva, gostujućom pobjedom u Goraždu te prethodnim nastupom u EHF Challenge Cupu. S obzirom da Plemići imaju ambicije za sam vrh tablice, pobjeda u ovom susretu je imperativ.

Pozivaju se svi navijači, simpatizeri i prijatelji obitelji Zrinjski, ali i svi ljubitelji sporta u gradu Mostaru da podrže svoje kolektive u ovom velikom sportskom tjednu. Podrži svoj klub i svoj grad.