FOTO  Herceg Mostar Tomislav Tomislavgrad-Čelik 15:75.

rk herceg
...dočekali su Čelika iz Zenica koji je osvojio sva dosadašnja prvenstva BiH i bio apsolutni favorit u ovoj utakmici. Domaćini su u ušli u utakmicu iznenađujuće žustro i bez kompromisa i poveli polaganjem za pet poena kojeg je postigao Rajič. Odličnu ili čak vrhunsku igri prezentirali su hercegovci sve do kraja prvog poluvremena. No, ipak iskusni i kvalitetniji igrači Čelika su do kraja poluvremena ipak preokrenuli rezultat u svoju korist i otišli na odmor s prednosti od 15 : 5. U drugom poluvremenu su Zeničani ubacili u brzinu više i s osvježenjima s klupe podizali prednost sve do konačnih 75 : 15. Nakon utakmice kako to obično biva domaći ragbijaši su organizirali ugodno druženje za goste i navijače koji su bili prisutni ili kako se to u ragbiju kaže "treće poluvrijeme".


U idućem, trećem kolu prvenstva BiH ragbijaši Hercega i Tomislava gostuju u Tešnju ko TRK-a, utakmica je na rasporedu za dva tjedna.
Iz RK Hercega se zahvaljuju HT - ERONETU, kao i teretani FIT4LIFE i VIMARTRADE-U koji su im pomogli u organizaciji ove utakmice.


II. kolo prvenstva BiH u ragbiju
Stadion u Raštanima , gledatelja 100
SUDAC : BENJAMIN KARIĆ
RK HERCEG/ RK TOMISLAV 15 : 75 ( I.pol 5 : 15 ) RK ČELIK ZENICA
RK HERCEG / TOMISLAV : VUKOJA, ČERIM, BENO, PRASKALO,ANIČIĆ, KONJEVOD , JURIČ, BAKOVIĆ M., MARIĆ, STOJAN, RAJIČ (10) , ŠKOBIĆ (5), BAKOVIĆ S., BAKOVIĆ I., PAPIĆ
RK ČELIK : AJANOVIĆ, VALJEVAC, SELIMBEGOVIĆ (15) , AHMIĆ N., TOPALOVIĆ, POJSKIĆ (15) , ZADIĆ (5), SPAHIĆ F. (15) ,BIŠIĆ, TOPČIĆ (10) , GELIĆ (5 ), BEGIĆ, ORUČ, MRKALJEVIĆ (10), STRIKA, AHMIĆ S., KAVAZOVIĆ, SPAHIĆ E., MRGIĆ, HALILOVIĆ