FOTO  HAK Zrinjski:Ivan Obradović,Marija Obradović i Ana Dorotea Markić osvojili 4 odličja na Božićnom mitingu u Makarskoj

hak zrinjski
Na stadionu u Makarskoj 23.prosinca 2018god.u odličnoj organizaciji kluba AK Sveti Marko održan je 1.Božićni miting koji je okupio veliki broj mladih atletičara iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Hak Zrinjski nastupio je sa 6 atletičara u raznim disciplinama,osvojivši 4 odličja(2 zlata i 2 srebra)što je veliki uspjeh na ovakvom mitingu.

Mlađi kadet Ivan Obradović(2005) u odličnoj utrci na 60m osvojio je ubjedljivo prvo mjesto okitivši se zlatom,da bi zatim i na utrci 400m ušao u cilj drugi završivši svoj nastup na mitingu sa zlatnim i srebrenim odličjem.

Limačica Marija Obradović(2009) u dosta jakoj konkurenciji odličnom polufinalnom utrkom na 60m zasluženo je izborila finale i u utrci finala osvojila prvo mjesto i okitila se zlatom.

Mladja kadetkinja Ana Dorotea Markić(2005) u jakoj konkurenciji na 60m polufinalnom utrkom se plasirala u finale i okitila se srebrenom medaljom u finalnoj utrci.

Najmladja atletičarka Zrinjskog Gabrijela Šunjić (2010) takodjer je odličnom utrkom stigla do finala i zauzela 5 mjesto.

Ovim natjecanjem završena je ovogodišnja atletska sezona u kojoj su mladi atletičari Zrinjskog opravdali sva očekivanja i nizali odlične uspjehe tijekom cjele sezone Svojim uspjesima i zalaganjem su dokazali da atletika ima svijetlu budućnost u gradu Mostaru.