FOTO  Hak Zrinjski:Ivan Obradović dvostruki prvak države, Micchelle Samardžić srebro

hak zrinjski, ivan obradović
U odličnoj atmosferi pred punim tribinama zaljubljenika atletike i nastupom 23 kluba i preko 350 natjecatelja iz cjele Bosne i Hercegovine nastupio je i HAK Zrinjski sa 12 atletičara/ki i ostvario sjajne rezultate.

U konkurenciji pionira mladi atletičar Zrinjskog Ivan Obradović dva puta se popeo na najveće postolje i okitio se zlatnim medaljama u disciplinama 60m(8,29) i 300m(44.30) te postao dvosrtukim prvakom države,dominirajući bez premca u svojim disciplinama već treću sezonu uzastopno što sve govori o ovom nadasve talentiranom mladom atletičaru i njegovom stalnom napredovanju.

U konkurenciji cicibanki u odličnoj utrci na 200m rezultatom (31,70) drugim mjestom u državi i srebrenom medaljom okitila se i mlada atletičarka Zrinjskog Michelle Samardžić pokazujući velike kvalitete u ovoj disciplini.

Nadomak osvajanja medalje završila je na 4mjestu Ana Dorotea Markić u skoku u dalj (4,17) koju je djelilo nekoliko centimetara od 3 mjesta kao i odlična štafeta(4x100) Zrinjskog (Marija Šunjić,Barbara Prekpalaj,Marija Pehar,Ana Dorotea Markić) koje su djelile stotinke do brončane medalje.

Dobre i obećavajuće rezultate imali su i ostali članovi HAK Zrinjskog:Lana Zovko, Marija Obradović, Marija Lovrić, Petra Mandlbaum,Ema Damjanović i Vana Tadić.

Prezadovoljni odličnim nastupom svojih atletičara osobito na ovkvom jakom natjecanju,gdje su atletičari Zrinjskog pokazali odlične kvalitete i u odnosu na veće klubove koji imaju odlična atletska borilišta i dosta bolje uvjete ipak su poučili odlične
rezultate i nalaze se u samom vrhu BiH atletike,Atletičare Zrinjskog u narednom periodu očekuju 4. kola Dječije lige koja će biti održana u Sarajevu priopćili su iz HAK Zrinjskog.