Grozna istina o Schumacheru

Jako se malo vijesti posljednjih mjeseci probija o sedmerostrukom svjetskom prvaku u Formuli 1 Michaelu Schumacheru koji je teško ozlijeđen u skijaškoj nesreći u prosincu 2013. godine.Istina, nedavno je Schumacherova menadžerica Sabine Kehm izjavila da postoje mali pomaci, ali i da je put još jako dug. Njemački magazin Bunte, međutim, tvrdi da je posve izvjesno da se jedan od najvećih vozača svih vremena nikad neće posve oporaviti od teških ozljeda glave.

Priznala je to navodno sama sebi i Schumacherova supruga Corinna koja je krenula u rasprodaju obiteljske imovine. Ne zato da bi popravila kućni budžet, već zbog toga što je shvatila da neke vrijednosti jednostavno više nikada neće moći koristiti zajedno s voljenim suprugom, pa ih nema smisla zadržavati u posjedu.

Još prije nekoliko tjedana se u javnost probila informacija da je Corinna prodala Michaelov privatni zrakoplov i obiteljsku vilu u norveškom Trysilu. Sada, prema pisanju Buntea, razmišlja i o prodaji planinske kuće u Meribelu, mjestu u kojem je njezin suprug doživio tešku nesreću koja mu je zauvijek promijenila život.

"Kad je postalo jasno da se Schumacher više nikada neće vratiti na isto, Corinna je morala prihvatiti novi život. Morala je djelovati", piše Bunte.

Prema posljednjim dostupnim informacijama, Schumacher ne može hodati i govoriti, a o njemu skrbi liječnički tim od 15 profesionalaca. Procjenjuje se da tjedni troškovi njegova liječenja premašuju 130.000 eura.

 

Sportski.net