FOTO  Goran Čolak srušio još jedan svjetski rekord

Goran Čolak, novi svjetski rekord, svjetski rekord
Na CMAS Europskom bazenskom prvenstvu koje se upravo održava u Cagliariju u Italiji, naš višestruki svjetski prvak i svjetski rekorder skinuo je još jedan svjetski rekord!

U tehnički iznimno zahtjevnoj disciplini ronjenja na dah bez peraja (DNF), prvog finalnog dana Europskog bazenskog prvenstva Goran je srušio novi svjetski rekord te preronio 205 metara - u jednom jedinom dahu!

Naš „čudesni Hrvat" tako je potvrdio ovogodišnju izuzetnu sportsku formu najavljenu već ranije postignutim sjajnim rezultatima i svjetskim rekordom s početka sezone.

Za razliku od većine ostalih natjecatelja, Goran u Cagliariju „juriša" na najviša postolja u čak četiri od pet disciplina, a išao bi i na svih pet da ga u tome nije spriječila samo gusta satnica ovoga prestižnog sportskog natjecanja. Nakon DNF-a slijedi statika, a potom i dinamika sa stereo te dinamika s mono-perajom.

I najnovijim rekordom Goran je potvrdio da za njega doista ne postoje granice. Poželimo mu stoga i u nastavku prvenstva da svojim izvanserijskim rezultatima sruši nove rekorde i još puno nas puta ostavi - bez daha!