Golf klub Hercegovina prvak BiH

golf, Golf klub Hercegovina, prvak bih

U nikad jačoj konkurenciji Golf klub Hercegovina iz Mostara uspio je obraniti titulu Državnog prvaka BiH što je veliki uspjeh uzevši u obzir da Mostar nema golf teren, Sarajevo 2 je drugo mjesto, dok je Posušje 3 zauzelo treće mjesto.

Za pobjedničku ekipu su nastupili:Zoran Palameta, Dragan Palameta, Murat Hot, Ivan Mandurić, Dragan Mikulić i Ante Kolobarić.

Teren je bio zaista odličan čestitam domaćinu na izvarednoj organizaciji zadnjeg turnira. Također čestitam i svim svojim suigračima koji su uz velike napore po nesnosnoj vrućini dali maksimum kako bismo po drugi put zaredom došli do konačnog cilja a to je titula Državnog prvaka BiH.U poslijednje vrijeme vlada veliko zanimanje za ovaj sport u gradu na Neretvi iako nemamo golf terena nego naši igrači putuju u Posušje kako bi odradili trening, ovom prilikom zahvaljujem se i ljudima iz Posušja što nam izlaze u susret. Nadam se da nećemo još dugo biti podstanari na drugim terenima jer je u regulacijskom planu grada Mostara izrada profesionalnog golf terena sa 18 rupa i toplo se nadamo da će gradske vlasti uspješno privesti ovaj projekat kraju kako bi i mi u Mostaru imali svoj golf teren, izjavio je kapetan kluba ujedno i najbolji igrač Zoran Palameta.