FOTO  FPMOZ: Studenti fizičke kulture održali terensku nastavu u Sloveniji

FPMOZ, skijanje, Slovenija
...imali su terensku nastavu iz kolegija Skijanje 1 i Skijanje 2 koja se održala u Kranjskoj Gori u Sloveniji.

Studentica treće godine fizičke kulture Marta je naglasila da su stekli nova znanja, vještine i iskustva te da su za vrijeme prakse sklopili nova poznanstva i prijateljstva.

„Usrećilo nas je to što smo ušli u neki novi svijet, širili vidike, radili na onome čemu težimo i što volimo, a osobito nam je drago jer smo bili okruženi pozitivnim i dragim ljudima koji su nam dodatna motivacija ostvarenju cilja", objasnila je za treci.ba Marta.

Istaknula je kako je svaki dan bio ispunjen učenju osnova skijanja, druženju sa kolegama i profesorima, odmorom te večernjom zabavom.

„Oduševljeni smo organizacijom, uljudnim dočekom direktora hotela u kojemu smo bili smješteni, širokim izborom hrane, korištenjem bazena i jacuzzija te skijaškim stazama."

Studentica Marta kaže kako se nada da će u nastavku studiranja imati još više ovakvih druženja te poručuje svim studentima da skoriste svaki trenutak, „da ne dozvole da itko ili išta spriječi tvoje putovanje ka sreći".

Na nastavi je sudjelovalo 95 studenata uz pratnju asistenata Ivana Zeljke, Zvonke Hercega i doc. dr. sc. Stanislava Dragutice, doc. dr. sc. Mile Ćavara, izv. prof. dr. sc. Marina Ćorluke, red. prof. dr. sc. Nikole Rausavljevića dr.sc. Zoran Čuljak, dr. sc. Franjo Lovrić i doc. dr. Mire Leventića i dr. Marko Ostojić. Studenti su na temelju inicijalnog testa bili podijeljeni u četiri skupine, a svaki od profesora je vodio svoju skupinu studenata.