Drama hit tenisačice Roland Garrosa: Poput Mirjane Lučić, morala je pobjeći od nemilosrdnog oca...

Roland Garros, aliona bolsova, tenis
Mlada 21-godišnja Moldavka sa španjolskom putovnicom apsolutni je hit ovogodišnjeg Roland Garrosa. Nastupa u kratkim muškim hlačicama, puna je tetovaža koje simboliziraju borbu za prava žena, a također i igra fantastično te se probila kroz kvalifikacije, a onda i u glavnom dijelu turnira sredila Zvonarjevu, Cristeu i Aleksandrovu te ušla u osminu finala, što joj je daleko najveći uspjeh u karijeri.

'Otac je kriv što sam živjela pod pritiskom. On je mene gledao kao proizvod koji mora postati najbolji na svijetu. Morala sam pobijediti svakog i osvojiti sve, inače bi me proglasio jako lošom. Srećom, više tog pritiska nema, sada vrijedim zbog onog što jesam, a otrovni ljudi više nisu u mojoj blizini,' otkrila je Aliona Bolsova, a njezina priča podsjeća na ono što je prošla Mirjana Lučić. Obje su na kraju morale otići u SAD.

Sada se natječe za Španjolsku i zadovoljna je potporom koju ima od tamošnjeg Saveza, a svojom pojavom postavlja nove standarde tenisa.

'Istina je da tipična tenisačica pazi na svoj izgled i nosi suknju, ali na kraju je bitna samo osobnost svakog od nas i u čemu se osjećamo ugodno. Ovako se oblačim da budem vjerna svojoj osobnosti. Ako ne želim igrati u suknji, neću igrati i gotovo. Kad dođe dan da to poželim, onda ću je i odijenuti,' zaključila je osebujna Bolsova o kojom ćemo zasigurno još mnogo čuti ove sezone...

t-portal.hr