Dodig i Karlović slavili u Šangaju

Ivan Dodig, turnir Tokio, Ivan Dodig, ATP ljestvica, Ivo Karlović, Ivan Dodig, ATP Basel, tenis, Ivan Dodig, tenis, Međugorje, Ivan Dodig, Marin Čilić, Ivan Dodig, navijači, Ivan Dodig, tenis, Ivan Dodig, Ivo Karlović, tenis, ATP Basel, Ivan Dodig, Ivan Dodig, tenis, Australian Open,  Ivan Dodig/Marcelo Melo, Ivan Dodig
U 1. setu se moglo posvjedočiti tipičnom Karlovićevom meču, bez većih opasnosti po servis i onda se stiže do trinaeste igre u kojoj je naš tenisač pokazao iskustvo. Lu je brzo otišao na prednost od 3 poena(4-1) ali Karlović vraća mini break i uzima tiebreak rezultatom 8-6! U drugom setu Karlović odmah oduzima break svom protivniku i lagano zaključuje meč.

Naš drugi preostali predstavnik na turniru ,Ivan Dodig je također završio uspješno svoj posao u 1. kolu. Osvetio se Urugvajcu Pablu Cuevasu za poraz u Kuala Lumpuru. Prvi je set Dodig otvorio vrlo slabo, Cuevas mu je stalno prijetio na servisu, ali Dodig se izvlači iz svih tih problema i breaka protivnika. Imao je Dodig 5:3 i 3 set lopte da okonča set , ali nije uspio. Cuevas se vraća na 5:5, ali Dodig ne posustaje te novim breakom i sigurnim servisom uzima set. U 2. je setu Dodig breaknuo pri rezultatu 3-2 te je za razliku od 1. seta, lagano završio meč. Protivnik u 2. kolu mu je Mikhail Youzhny dok će Karlović igrati protiv pobjednika meča Berdych/Gasquet.


Karlović-Lu 7-6,6-3.  Dodig-Cuevas 7-5,6-2.

D.M./HERCEGOVINA.info