Čilićev rođendan kojeg će sigurno pamtiti cijeli život!

Marin Čilić, Marin Draganja, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, rođendan, Marin Čilić, tenis, ATP Peking, Ivo Karlović, Marin Čilić, Ivan Dodig, Marin Čilić, Ivo Karlović, Marin Čilić, Zagreb Indoors, tenis, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, tenis, tenis, Marin Čilić,  Masters 1000 serije , Roland Garros, tenis, tenisač, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Borna Ćorić, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, tenis, ATP
Život sjajnog hrvatskog tenisača dramatično se promijenio u posljednjih godinu dana. U ovo isto vrijeme prošle godine bio je suspendiran zbog navodnog uzimanja dopinga, bez prava na igranje sve dok nije kasnije potkraj listopada dokazao svoju nevinost.

Ovaj rođendan Čilić je pak dočekao u najboljem raspoloženju u životu, s obzirom da se vratio tenisu i senzacionalno osvojio US Open, kao drugi Hrvat u povijesti koji je uspio trijumfirati na jednom Grand Slam turniru.

No, vremena za uživanje u tenisu nema mnogo i vrijeme je za povratak na ATP scenu. Sljedeći tjedan čeka da turnir u Pekingu, kojeg otvara protiv domaćeg igrača Yan Baija, a na putu do titule stoje mu Andy Murray i Novak Đoković.

'Uzbuđen sam. Uvijek se lijepo vratiti u Kinu. Ovdje sam igrao dvaput u finalu, što je jedan od mojih najvećih uspjeha na ATP 500 nivou. Turnir je zanimljiv, ima jakih mečeva već u prvom kolu. Bit će zanimljivo,' rekao je Marin nakon ždrijeba.

Čilić je osigurao mjesto na finalnom turniru osmorice u Londonu, a na kraju sezone zasigurno će i dosegnuti najbolji ATP renking u karijeri.

tportal