Čilić svima otkrio što će napraviti s tri milijuna dolara!

Marin Čilić, tenis, US Open, Goran Ivanišević, tenis, Marin Čilić, Marin Čilić, US Open, Marin Čilić, US Open, nagrada, Marin Čilić, Međugorje, čudo, tenis, tenis, Marin Čilić, doček, UAE Royals, tenis, Međunarodna teniska premijer liga, Marin Čilić, Goran Ivanišević, Marin Čilić, tenis, Wimbledon, Marin Čilić, tenis, Wimbledon, Marin Čilić, US Open, tenis, tenisač, Marin Čilić, tenisač, tenis, ATP Marseille, Andy Murray, Marin Čilić, tenis,  Masters 1000 serije , Marin Čilić
Odgovorio je i na pitanje što će napraviti s pozamašnom nagradom od osvojenog Grand Slama, piše sportski.net.hr.

"Biti osvajač Grand Slama zvuči nestvarno. O ovome sam sanjao cijeli život. Vjerojatno će mi ovo promijeniti život, još ne znam kako, ali ja se sigurno neću promijeniti", rekao je Čilić na konferenciji za novinare.

Gdje ćete slaviti, pitali su novinari.

"Idemo slaviti uzduž i poprijeko cijelog Manhattana. Nadam se da neće biti previše žestoko, pa da nakon toga moraju snimiti film 'Mamurluk 4'", našalio se Čilić.

Prije dodjele pehara uzeli ste mobitel i zvali nekoga?

"Želio sam se čuti sa svojom obitelji, zahvaliti im se na podršci i svemu što su mi pružili. No, nisam ih mogao dobiti, slavlje je bilo prebučno da bi se itko javio na telefom. No, čuli smo se kasnije", kazao je Čilić.

Govoreći o ulozi Gorana Ivaniševića s kojim je počeo trenirati prošle godine, Čilić je naglasio:

"Kao prvo promijenio je moj način razmišljanja. Prije sam puno mislio o taktici, a manje o svoj igri. Ivanišević je rekao da to moram promijeniti, te da moram biti agresivan na terenu i igrati svoju igru. Također, radeći s njim popravio sam servis, a nakon toga i druge stvari".

Koje su zasluge vašeg bivšeg trenera Boba Bretta?

"On me je puno naučio, stvorio je temelje zbog kojih danas tako dobro igram i jako sam mu zahvalan na svemu", izjavio je Čilić.

Novinare je zanimalo i kako objašnjava velike uspjehe hrvatskog tenisa.

"Mi nemamo trening-kampove kao velike zemlje poput Francuske i Španjolske. U Hrvatskoj svi koje se bave sportom puni su emocija, i u pobjedi i u porazu. Oni koji to uspiju kontrolirati i koji se nakon poraza nastave boriti, oni na kraju i uspiju. Mislim da je to ono što nas određuje", odgovorio je Čilić.

Što planirate s tri milijuna dolara koje ste zaradili pobjedom na US Openu?

"Nisam o tome razmišljao, jer sam bio fokusiran na svoju igru. Podijelit ću sa svojim timom, zaslužili su", rekao je osvajač US Opena.