Čilić i Ćorić u finalu, čekaju ih Federer i Đoković!

Marin Čilić, Australian Open, Roger Federer, Marin Čilić, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, ATP Toronto, ATP ljestvica, Marin Čilić, Borna Ćorić
Marin Čilić izborio je finale Queen's Clubu, nakon što je sa dva puta po 7:6 slavio protiv Australca Nicka Kyrgiosa. Naš prvi reket je bolje reagirao u oba tie-breaka, a tijekom meča nije dopustio nijednu break-loptu.

Čilić će u finalu igrati protiv Novaka Đokovića, koji je sa 7:6, 6:4 bio bolji Jeremyja Chardyja. Podsjetimo, Čilić je lani izgubio u finalu od Feliciana Lopeza, a ovo će mu biti četvrto finale u Londonu.

Borna Ćorić plasirao se u subotu u finale teniskog ATP turnira u Halleu nakon što mu je Španjolac Robert Bautista Agut zbog ozljede predao meč poslije 24 minute kod rezultata 3:2.

Ćorić, koji je 34. na ATP ljestvici, tako će u finalu igrati protiv prvog tenisača svijeta Švicarca Rogera Federera koji je za plasman u finale eliminirao Amerikanca Denisa Kudlu. Hrvatski je tenisač sa Švicarcem dva puta igrao do sada i oba je puta izgubio.

U sutrašnjem finalu, četvrtom u karijeri, Ćorić će probati stići do svog drugog ATP naslova.