ATP Nica: Ćorić ostao bez finala

Borna Ćorić, ATP turnir, umag, Ivo Karlović, Borna Ćorić, Ana Konjuh, Ante Pavić, Borna Ćorić, tenis, Beč, Mate Delić, antonio veić, Borna Ćorić, tenis, Rafael Nadal, Ivo Karlović, Borna Ćorić, Borna Ćorić, Borna Ćorić, ATP, tenis, Borna Ćorić, tenis, ATP ljestvica, tenisač, Borna Ćorić, Borna Ćorić, Borna Ćorić, Borna Ćorić, tenis, Borna Ćorić, tenis, tenisač, tenis, tenisice, tenisač, hrvatski teniseri, Borna Ćorić, Borna Ćorić, tenis, Borna Ćorić, tenis, tenisač, ATP Umag, Borna Ćorić, tenis, tenis, Borna Ćorić, ATP Chennai, Borna Ćorić, tenis, tenisač, ATP Chennai, ATP, Borna Ćorić, Borna Ćorić, ATP Rotterdam ABN Amro, tenis, Borna Ćorić, Davis cup, tenis, Borna Ćorić, tenisač, Roland Garros, Borna Ćorić, tenis
Bio je to frustrirajući meč za Bornu Ćorića, koji je u dva seta propustio realizirati svih 11 break prilika na servis Argentinca, a Mayer je od svoje dvije break-prilike iskoristio obje.

U prvom setu Ćorić je propustio dvije prilike za obrat, a kod 4:5 promašio je lagani volej, što je Mayer iskoristio za dobitak drugog seta. Argentinac je drugi set otvorio s vodstvom 3:0, a potom slijedi niz prilika Ćorića da nadoknadi zaostatak. Kod 1:3 je propustio četiri break-lopte, kod 2:4 dvije vezane i još jednu, te napokon, kada je kod 3:5 Mayer servirao za meč, još dvije vezane prilike za oduzimanje servisa.

Četvrti nositelj Mayer je i u četvrtfinalu protiv sunarodnjaka Juana Monaca spasio svih šest lopti za obrat, a protiv Ćorića je ubilježio i devet as-servisa. Bio je to drugi međusobni dvoboj Ćorića i Mayera, a i prvi dvoboj je dobio Argentinac, i to lani također u Nici, ali u 1. kolu.

Ćorić je u Nici po treći put u karijeri stigao do polufinala nekog ATP turnira, nakon Basela krajem prošle godine, te Dubaija ranije ove godine.

Mayer će u finalu igrati protiv Austrijanca Dominica Thiema koji je u drugom polufinalu slavio protiv Amerikanca Johna Isnera sa 7:6(5), 6:3