ATP BEČ: Čilić ispao od "Lucky-losera"

čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, ivan ljubičić, Marin Čilić, Marin Čilić, ivan ljubičić, Marin Čilić, Janko Tipsarević, Marin Čilić, ATP Madrid, Marin Čilić, međugorac, tenis, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Novak Đoković, Marin Čilić, tenis, tenis, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, tenis
Čilić je još jednom razočarao izgubivši od 157. igrača svijeta, koji se na turnir plasirao kao "lucky-loser" iz kvalifikacija, a do Beča je imao samo jednu pobjedu u ovoj sezoni na ATP turnirima. Čilić nije iskoristio "break" u prvom setu koji je potom otišao u "tie-break" u kojem je Međugorac osvojio samo jedan poen. Austrijancu je jedan "break" u drugom setu bio dovoljan za najveću pobjedu u karijeri jer je Čilić rangiran kao 14. na svijetu.

Haider-Maurer je na turnir u Beču ušao kao "lucky-loser" nakon što je Latvijac Gulbis odustao, a u 1. kolu je svladao najveću austrijsku tenisku legendu Thomasa Mustera u svom povratničkom ATP-dvoboju.

(Fena)