FOTO  APK Zrinjski obilježio 5. godišnjicu utemeljenja kluba organizirao 2.Božićni kup 2013

apk zrinjski, plivanje, apk zrinjski, škola plivanja

...natjecanje na plivalištu u Rodoču, pod nazivom 2. Božićni kup 2013.
Članovima kluba, roditeljima i gostima obratio se predsjednik kluba mr. sc Saša Marić koji je se zahvalio djeci i trenerima na uspješnoj plivačkoj sezoni. Istakao da je klub kroz svoje kratko vrijeme postojanja postigao značajne sportske rezultate te je prepoznat kao uspješan mladi sportski kolektiv. Posebno je istaknut duh zajedništva i kolegijalnosti koji je jedan od posebno bitnih vrijednosti u radu kluba.
Istaknuto je da je današnje natjecanje revijalnog karaktera ali da APK Zrinjski planira ovo natjecanje organizirati svake godine te da u budućnosti postane značajna sportska manifestacija i dio tradicije kluba.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 100 djece raznih uzrasta i kategorija a pored natjecateljskog dijela programa dodijeljene su diplome za 35 polaznika škole plivanja koji su uspješno savladali tromjesečni program škole plivanja. Kroz ovaj program koji klub uspješno provodi u dosadašnjim godinama prošlo je preko 450 djece.
Na svečanosti su dodijeljene zahvalnice pojedincima i organizacijama koje su na razne načine pružili potporu klubu ili su na drugi način pomogli radu kluba i doprinijeli razvoju plivačkog športa.

Poseban gost kluba je Borut Petrić, jedan od najvećih plivačkih legendi a sadašnji trener PK Jug iz Dubrovnika.