Održana Skupština Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski

Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski, priopćenje
Prezentirano je izvješće o radu Udruge za prošlu sezonu. Tijekom prošle sezone Udruga je preko cijelog niza humanitarnih akcija, kao i aktivnosti promotivnog karaktera, gdje je potrebno posebno istaknuti organiziranje izložbe „Zrinjski - Uspomene", promovirala ime Zrinjskog i doprinijela da se HŠK Zrinjski u javnosti percepira kao vrijednost koja se mora voljeti, poštovati i cijeniti iznad svih međusobnih, osobnih, stranačkih i drugih nesuglasica.

Izabran je novi predsjednik Udruge, Silvijo Bubalo nekadašnji igrač HŠK Zrinjski i jedan od osnivača Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski.

Donesen je godišnji plan aktivnosti za ovu sezonu, a predmetom rasprave bilo je i aktualno stanje u Klubu.
S tim u vezi Udruga je odlučila zatražiti od Uprave HŠK Zrinjski što žurnije usklađivanje poslovanja Kluba u skladu sa Statutom HŠK Zrinjski, kako bi se proces učlanjivanja u Klub, prodaje godišnjih ulaznica, promocije kluba u zajednici i dr. moglo regulirati na pravno valjan način.

Pored ostalog, diskutiralo se o aktivnostima vezanim za obilježavanje 20. Obljetnice obnove kluba. Planirano je održavanje „Noći Plemića", tiskati će se poseban promotivni materijal i provesti niz aktivnosti kako bi se ova važna obljetnica obilježila na najbolji mogući način

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!