Zvonimir Kožulj: Iskreno se nadam da će titula ostati u Hercegovini

Zvonimir Kožulj

...u momčadi Širokog Brijega.

 

Danas njegova momčad igra derbi kola u Banjaluci, a evo što o svemu popularni Zvone kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

 

Kao prvo čestitke za dobre igre ove sezone. Iskreno da li si očekivao da ćeš se nakon povratka s posudbe ustaliti u prvoj momčadi?

Nisam očekivao da ću ovako brzo postati standardan, ali sam vrijedno trenirao i čekao svoju priliku, što mi se evo i isplatilo.

Koliko mladom igraču znači otići na posudbu u manji klub i u niži rang natjecanja?

Mislim da je najbitniji kontinuitet i broj odigranih utakmica za svakog mladog igrača bez obzira na kvalitet lige . Utakmice su sve i vjerovatno je to neki prirodan put, pogotovo u mom slučaju.

Možeš li nam malo prokomentirati igru Širokog u ovim prvim kolima?

Dobro smo ušli u prvenstvo, kao što se vidi na ljestvici djelimo prvo mjesto sa Zrinjskim.U samom smo vrhu, iako smo oštećeni na Grbavici za 2 boda,ali ne bi smjeli bit nezadovoljni.

Kako si ti zadovoljan sobom i svojim igrama?

Zadovoljan sam za sada. Mogu reći da sam u formi i nadam se da ću nastavit istim tempom, te da ću napredovati iz utakmice u utakmicu.

Slijedi gostovanje kod Borca , kakva su očekivanja?

Borac je ekipa koja se voli nadigravati, što nama odgovara. Po tradiciji dobro igramo u Banjaluci i nadam se da ćemo tako nastaviti i danas. Očekujem dobro igru i pobjedu svoje ekipe!

Ovo prvenstvo bi moglo biti možda i najzanimljivije do sada. Kome ti daješ najveće šanse za naslov?

Mislim da će se boriti tri ekipe za naslov, a to smo mi, Zrinjski i Sarajevo. Iskreno se nadam da će i ove godine titula ostat u Hercegovini, ali da će se preseliti malo zapadnije.

Evo za kraj još neka poruka našim čitateljima.

Ništa nego jedan veliki pozdrav za sve vaše čitatelje.