FOTO/VIDEO  Zrinjski predstavio jedno od najzvučnijih pojačanja u klupskoj povijesti, Argentinac Ibanez: Došao sam osvojiti titulu prvaka

Luis Ibanez , Zrinjski

Zrinjski je danas predstavio jedno od najzvučnijih pojačanja u klupskoj povijesti. Argentinac Luis Ibanez potpisao je sa Zrinjskim ugovorom do 31. svibnja 2021. godine, a u svom prvom obraćanju medijima zahvalio se Upravi mostarskog kluba na ukazanom povjerenju. 

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/videos/2127698367524245/

"Želim se zahvaliti klubu što je vjerovao u mene. Nadam se da ću brzo istrčati na teren. Dat ću sve od sebe kao i u svakom klubu i nadam se da ćemo osvojiti titulu prvaka i napraviti dobre rezultate u Europi. 

Od prvog dana dečki u svlačionici i ljudi u gradu su me super dočekali. Dva puta sam ranije bio u Mostaru, super je grad. Jedva čekam naći stan i dovesti ženu i djecu te početi normalno trenirati i živjeti", istaknuo je Ibanez. 

https://www.youtube.com/watch?v=bz8m5YzFHB8&feature=youtu.be

Ibanez se proslavio nastupajući za Dinamo Zagreb i Crvenu zvezdu, a 31-godišnji lijevi bočni tijekom karijere nosio je dresove Boce Juniors, Trabzonspora, Racinga i Karabukspora. 

U Zrinjski je došao zbog sportskih motiva, a ne financijskih.

"U Dinamu sam igrao sedam godina, zato sam igrao i protiv Zrinjskog i znam o kakvom je klubu riječ. Što se tiče financija, ja sam to osigurao ranije, nisam zbog toga došao. Meni sada treba da se vratim u formu i da igram kao nekada", poručio je Argentinac.

Novinare je zanimalo je li se našao sa Zdravko Mamićem koji trenutno boravi u Mostaru?

"Nisam imao priliku vidjeti se s Mamićem. Bio sam prije tri mjeseca na kavi s njim. Poštujem ga i sigurno ćemo se vidjeti i popiti kavu", kazao je Ibanez. 

https://youtu.be/Rbfj8EYOrgw

https://www.youtube.com/watch?v=GIppM1NKrsM&feature=youtu.be

Luis Ibanez ,Zrinjski