Zlatan Ibrahimović : Vidjet ćemo što mogu uraditi za bolesnog dječaka

Hajrudin Kamenjaš, Zlatan Ibrahimović, posljednja želja, Zlatan Ibrahimović, Hajrudin Kamenjaš, bolest, posljednja želja, deset pogodaka sezone, Zlatan Ibrahimović, Neymar, FIFA, najljepše pogotke godine, Međunarodni nogometni savez, Zlatan Ibrahimović, nogomet, udarac glavom, Pogodak sezone, Zlatan Ibrahimović, Švedski reprezentativac, Pariz, PSG, nogomet, Zlatan Ibrahimović, Paris Saint-Germain, nogomet, Zlatan Ibrahimović, Švedska, najbolji strijelac u povijesti, PSG, PSG, Manchester United, Zlatan Ibrahimović, nogomet, Euro 2016, baraž, PSG, Chelsea, Benfica, zenit, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Zlatan Ibrahimović, PSG, prvak Francuske
...izrazio je želju upoznati Zlatana Ibrahimovića, nakon čega se bh. javnost digla na noge kako bi ovom dječaku ispunila želju.

U izjavi za švedske medije, popularni Ibrakadabra, kako ga i sam Hajrudin voli zvati, nije isključio mogućnost susreta sa bolesnim dječakom, koji se već šest godina bori s leukemijom.

"To je tužno i jasno je da mu je teško. Takve zahtjeve dobivam svakoga tjedna. Želim svakoga učiniti sretnim, ali je to nemoguće", kazao je švedski napadač bosanskih korijena sinoć nakon odigrane utakmice u izjavi za švedske medije.

Međutim, Ibrahimović je obećao da će uraditi sve za osmogodišnjeg Hajrudina iz Vareša, piše klix.ba.

"Ono što želim je da usrećim svakoga, vidjet ćemo što mogu uraditi za dječaka. To je tužno i svakome želim dobro. Kad su svi sretni i ja sam sretan. Vidjećemo što će se dogoditi", dodao je Zlatan.

Iako su neki mediji sinoć izvijestili da će Ibrahimović doći u Sarajevo nakon utakmice između PSG-a i Benfice, iz pariskog kluba odmah su dematirali takvu mogućnost.

"Ne, nije išao u Sarajevo. Sutra će (četvrtak) trenirati s ekipom", kazao je sinoć glasnogovornik PSG-a Yann Guerin te dodao da je ispred ovog francuskog tima veoma važan tjedan i susret sa Olympic Marseillom.