ZDRAVKO MAMIĆ 'Čestitam svojim lavovima novi naslov prvaka'

Zdravko Mamić, Dražen Bošnjaković, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, suđenje, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Vatreni, bruno petković, Zdravko Mamić, zdrako mamić, Mostar, Zdravko Mamić, Ravno, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, mamić, novogodišnja čestitka, Dinamo

Trijumfalan završetak godine i uvjerljivu pobjedu Dinama na Maksimiru protiv Rijeke 3:0 komentirao je i Zdravko Mamić, bivši savjetnik i izvršni predsjednik uprave Dinama. Mamić se javnosti obratio iz Međugorja putem Facebooka.

”Čestitam svojim lavovima novi naslov prvaka Hrvatske! Samo vi možete riješiti novu titulu i prije Nove godine. Vi i nitko drugi! Čestitam treneru Bjelici i njegovom stožeru te ljudima koji vode klub, te navijačima koji su bili vjetar u leđa u ovoj senzacionalnoj godini! Hvala vam! Ova je bila demonstracija „modre“ moći na svim razinama i silno sam ponosan na sve što ste pokazali. Skidam vam kapu jer tako se brane boje svetog dresa! Sada se odmorite, a na proljeće dajemo gas i pripremamo se za još jednu godinu koja će biti na ponos svih nas koji živimo za Dinamo i plavu boju”, napisao je Zdravko Mamić, koji je inače vrlo aktivan na Facebooku čime zapravo želi pokazati kako je i dalje involviran u rad Dinama.

https://www.facebook.com/ZdravkoMamic/posts/2494291224033583