Završena Premier lige za 2017./2018. godinu u uzrastu 2008: Sport Talent pokazao najviše

1/10

Organizator PREMIER LIGE je škola nogometa AS Međugorje,

Sve fotografije u GALERIJI

koja je nagradila prve četiri ekipe sa peharima i medaljama, najboljeg igrača, strijelca i golmana Premier lige sa statuam, te izabrala dream team Premier lige od najboljih igrača iz svih klubova koji su dobili diplome, a natjecalo ih je se 13 klubova iz cijele Hercegovine, te nagradu za fair pley ekipu kojoj je dodijeljena lopta.

KONAČNI RASPORED:

1. SPORT TALENT MOSTAR
2. HŠK ZRINJSKI MOSTAR
3. FC LEOTAR TREBINJE
4. FC LEOSTARS TREBINJE

Najbolji igrač Premier lige Ivan Čarapina iz Sport talenta.
Najbolji golman Premier lige Matej Marić iz Sport talenta.
Najbolji strijelac Premier lige Marko Alpeza iz Gruda.
Fair play nagradu je dobila peto plasirala ekipa Gruda.

Dream team Premier lige za 2017./18. g. čine:
Ivan Čarapina, Pavo Kelava, Matej Marić - Sport talenta.
Filip Milićević, Ivano Bradvica HŠK Zrinjski.
Arsenie Miličević, Mihajlo Despić - FK LEOSTARS.
Matej Vučurević, Mirko Vuković - FK Leotar.
Marko Alpeza, Marin Čale - HNK Grude.
Nidal Maksimir - UŠS Fortuna.
Noa Tadić - Limači Čapljina.
Matej Galić - HNK Brotnjo.
Ivo Kuliš - NK Dubrava.
Danijel Čorić - HNK Posušje.
Ivo Vasilj, Ante Parmać - ŠN AS MEĐUGORJE.

Na kraju lige odigrana je utakmica Dream team Premier lige protiv osvajača Premier lige Sport talent Mostar, pobjednik je bio Dream team sa rezultatom 2:1. Strijelci Dream team su bili Filip Zovko (HŠK Zrinjski) i Mirko Vuković (FK Leotar Trebinje), a za osvajača Sport talent, strijelac Ivan Čarapina, koji je ujedno proglašen najboljim igračem Premier lige u sezoni 2017./18. g.
Ovom prilikom zahvaljujemo svim klubovima koji su se natjecali, svim igračima i trenerima, njihovim roditeljima na strpljenju i korektnom ponašanju za vrijeme odigravanja Premier lige za ovu sezonu. Hvala sponzorima bez kojih se ne bi moglo organizirati ovakvo natjecanje, a kada vidimo našu djecu zaigranu, zdravu, veselu i zadovoljnu onda smo svi na dobitku, jer je to bio i cilj ove organizacije.

Svim školama želimo zdravlja i odmora na ovim nadolazećim danima, a ŠN AS MEĐUGORJE čestitamo i želimo puno sreće i zdravlja, te da im Bog dadne snage da izdrže ovaj ritam, koji si je škola nogometa AS Međugorje zadala i njeni treneri Danijel Bajkuša - Bajki, Mladen Pervana - Mrđo i Željko Akmadžić - Akma.
Iduća sezona Premier lige 2018./2019.g. počinje na jesen, a prijave se primaju do početka školske godine, koja će se odigravati na terenima Horizont mira u Zvirovićima, nogometnom kampu ŠN AS MEĐUGORJE.

loading...