Završena manifestacija „Dani Kočerina 2012.“

30.06.2012

Dvoiposatnim koncertom Zdravka Šendera završena je ovogodišnja zabavno-kulturna i športska manifestacija „Dani Kočerina 2012.“ koju su organizirali MZ Kočerin, HŠKU Viganj i HKUD Kočerin u sklopu „Brijeških zvona 2012.“

U športskom dijelu programa u finalu 34. Petrovdanskog malonogometnog turnira ekipa Caffe Pavo Dubint, predvođena hrvatskim reprezentativcima Marinovićem i Sutonom, bila je bolja od za nijansu lošije ekipe Pavković paneli i pobijedila rezultatom 3:1. U susretu za treće mjesto Tropicana Šišović iz Posušja pobijedila je rezultatom 3:2 odličnu ekipu KUD-a Mladost Polog. Pobjedniku je pripao pehar i novčana nagrada u iznosu 5.000 KM, drugoplasiranom pehar i novčana nagrada u iznosu 2.500 KM, trećeplasiranom pehar i novčana nagrada u iznosu 1.500 KM i četveroplasiranoj ekipi KUD-a Mladost iz Pologa pripala je novčana nagrada u iznosu 500 KM. Dario Marinović (Caffe Pavo Dubint) proglašen je za najboljeg igrača 34. Petrovdanskog malonogometnog turnira, najbolji golman je Mario Herceg (Tropicana Šišović), Mario Mikulić (Caffe Pavo Dubint) je najbolji strijelac turnira, a za fair play momčad izabrana je ekipa Kovinoplast. Priređena je i tombola s bogatim nagradama, a svojim nastupom odlični ugođaj za više tisuća upotpunile su Širokobriješke mažoretkinje (seniorke) državne prvakinje u više kategorija. Ovogodišnje izdanje manifestacije „Dani Kočerina 2012." obilježila je odlična organizacija predvođena predsjednikom organizacijskog odbora Josipom Kožulom Micićem, članovima Matom Ćukom, Stankom Bazinom, ali i sa starijim članovima organizacijskog odbora koji već dugi niz godina ovu manifestaciju drže na veoma visokoj razini.

Na središnjem misnom slavlju na blagdan sv. Petra i Pavla (Petrovdan) mostarko-duvanjski biskup Ratko Perić predvodio misno slavlje i podijelio sakrament sv. Potvrde za 132 krizmanika.

Drago Martinović

Tagovi: Dani Kočerina
loading...