Zasluženo visok poraz od futsal Dinama

futsal dinamo, MNK Crnica
U najavi utakmici javnost je sigurno očekivala bolji otpor Šibenčana pa čak i nešto više, ali na žalost realnost u metropoli bila je nešto dijametralno suprotno. Utakmicu slobodno možemo podijeliti na tri trećine. U prvoj trećini Crnica je bila bolji i opasniji protivnik, čak je u 5. minuti i povela preko Mijata i to sasvim zasluženo. U tim trenucima bilježimo nekoliko sjajnih poteza igrača Crnice te fantastične obrane vratara Škorića. Nakon izjednačenja Grbeše dalekometnim zgoditkom Crnica je utihnula i s vremenom totalno nestala. Nakon izjednačenja Crnica je imala još nekoliko prilika, ali ako je bilo što išlo u okvir siguran je bio Škorić. Druga trećina utakmice donijela je još tri pogotka Dinama, a od toga još dva dalekometna Grbeše. U trećoj trećini zabio još dva zgoditka i na suvereno zatvorio utakmicu. U Futsal Dinamu zaista treba pohvaliti sjajnog strijelca Grbešu koji je u ovoj utakmici pokazao o kakvom se igrači radi. Odmah početkom drugog poluvremena trener Jelovčić na vrata je postavio mladog Radaja koji u svom mandatu na vratima Crnice nije primio ni jedan zgoditak i obranio nekoliko prilika.
Bilo kako bilo ova utakmica Crnici je bila za zaborav, a pamtiti će je samo po humanitarnoj akciji u koju je Futsal Dinamo pripremio za svog poginulog navijača i po sjajnim navijačima koji su zdušno navijali od početka do kraja..
Crnica je svoje misli već preusmjerila na sljedeći dvoboj protiv Uspinjače na Baldekinu. Prema prvim informacijama utakmica će se igrati u petak 3.11. u 19:00 sati na Baldekinu.

Prvi sudac: Nikola Jelić
Drugi sudac: Dino Kramar
Treći sudac: Saša Malbašić
Četvrti sudac: Zlatko Ilčić
Delegat: Branko Bolanča

FUTSAL DINAMO: Goran Škorić, Matija Đulvat, Ivan Šulentić, Davor Kanjuh, Matija Rajh, Kristian Čekol, Kristijan Grbeša, Danijel Dekanić, Mihovil Prgomet, Ivn Herceg, Danijel Bešlić, Tomislav Hercigonja, trener: Mićo Martić

CRNICA: Robert Mišković, Mario Žumberac, Toni Jurin, Ivan Škugor, Stjepan Perišić, Nikola Pavić, Ante Mijat, Dragan Vuković, Tonći Ljubić, Marinko Šamija, Antonio Perić, Josip Radić, Filip Radaj, trener: Robertino Jelovčić

STRIJELCI: 0:1 Perišić (5′), 1:1 Grbeša (12′), 2:1 Šulentić (15′), 3:1 Grbeša (20′), 4:1 Grbeša (22′), 5:1 Grbeša (23′), 6:1 Kanjuh (39′)

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Futsal Dinamo 7 (2+5); Crnica 5 (3+2)

ŽUTI KARTON: Šulentić (34′) - FUTSAL DINAMO

IGRAČ UTAKMICE: Kristijan Grbeša (FUTSAL DINAMO)