Zagrebački Dinamo vraća Marka Pjacu na Maksimir?

pjaca

Potencijalno senzacionalna vijest dolazi iz Maksimirske 128. Kako prenose Sportske novosti, zagrebački Dinamo ozbiljno radi na dovođenju Marka Pjace. Srebrni Vatreni iz Rusije i nogometaš Juventusa trenutno se vraća ‘akciji’ nakon druge ozljede koljena koju je zaradio u posljednjih malo više od godinu dana.

U redovima Stare dame nije niti u drugom planu kod trenera Maurizija Sarrija te bi mu povratak u bivši klub definitivno mogao biti okidač za povratak na dobar put u karijeri. S druge strane, Dinamo ima problema s krilima gdje je trenutno u formi jedino Mislav Oršić, a skorašnji odlasci Danija Olma, a lako moguće i Brune Petkovića, ostavili bi Nenadu Bjelici poprilično oskudan kadar u ofenzivnom dijelu terena.

Talijani pišu kako Pjacu prate i Bologna, Sampdoria i Genoa, koji bi ga eventualno doveli na posudbu, a Modri su jednako tako u kombinacijama. Problem bi mogla biti plaća povremenog hrvatskog reprezentativca, a i ne zna se bi li dolazio u Zagreb na posudbu ili bi to bila klasična prodaja.

24-godišnji krilni napadač prije malo više od tri godine stigao je upravo iz Dinama u Torino za 23 milijuna eura, a trenutno je procijenjen na deset milijuna, iako bi Juve sigurno htio povratak uloženog. “Moje mišljenje o mogućem povratku Marka Pjace u Dinamo je pozitivno.

Naravno, treba vidjeti hoće li to biti moguće izvesti. Vidjet ćemo… Razmišlja se o posudbi iz Juventusa. Tu priču vodi naš sportski direktor Zoran Mamić”, rekao je za isti izvor trener Nenad Bjelica. Bilo kako bilo, SN pišu da ovaj posao uopće nije nemoguć da se dogodi nadolazećeg siječnja.