Za Vukušića ćemo isplatiti i zadnji cent, ali ovo je posljednji put da poslujemo s Bilima

21.12.2012

Iz Pescare je stigla vijest da se ozlijedio Ante Vukušić. Na treningu u srijedu Vukušiću je otišao aduktor lijeve noge i zbog toga mu prijeti višetjedna pauza. Vukušić je dosad za Pescaru upisao 13 ...

... nastupa u Serie A, a zabio je jedan gol. Pescara je treća od dna, u opasnoj zoni ispadanja drži 18. poziciju na tablici.Vukušić je prešao u Pescaru prošlog ljeta u transferu koji je Hajduku trebao donijeti 3,8 milijuna eura.

Talijani su zasad uplatili samo milijun eura, a trebali su ovih dana još 800.000 eura. Ali negdje je zapelo pa je predsjednik Hajduka Marin Brbić poručio u talijanskim medijima da će Pescaru dati na Uefu ako ne ispune svoje obveze.

Nije trebalo dugo čekati odgovor Iz Pescare. Predsjednik Pescare Daniele Sebastiani odgovorio je da će dospijelu obvezu Hajduku platiti za dva, tri dana. Dodao je da se u Hajduku ne trebaju brinuti jer će im odštetu isplatiti do zadnjeg centa, ali i da je ovo bilo „prvi i zadnji put" da posluju s Hajdukom. Splićani su im se očito popeli na glavu stalno se raspitujući: „kad će više stići lova". A u Hajduku pušu i na hladno jer im je kod Arapa zamrznuto 1,8 milijuna eura od transfera Anasa Sharbinija.

Izvor: Jutarnji.hr

loading...